Välj en sida

Om oss

Det personliga företaget som håller vad de lovar

Ölands BevakningsTjänst startades 2009 av Dick Karlsson. Resan har inte alltid varit en dans på rosor, utan snarare varit en resa fylld med blod, svett och tårar. Men Dick har aldrig gett upp. Han har satsat på sin personal och handplockat dem noggrant: för att kunna erbjuda den mest noggranna och exemplariska bevakningstjänsten till sina kunder.

Ölands BevakningsTjänst har även satsat på utbildning, alla är väldigt pålästa och lagkunniga och vi fokuserar ofta på intern utbildning. De flesta i personalstyrkan har även lång erfarenhet från branschen sedan innan, då vi vet att kompetens är ett oerhört slagkraftigt verktyg.

Vi på Ölands BevakningsTjänst vill att kunderna ska känna av den personliga touchen. Vi är det lokala företaget som finns där och då det behövs, oavsett tid på dygnet. Vi finns tillgängliga på telefon, för möte och för att utföra uppdrag: hela tiden. Vi prioriterar kundservice, kundkontakt och förtroende. För vi vill ha kunder som återkommer. Därför jobbar vi alltid långsiktigt och tar aldrig några genvägar, då trygghet inte går att slarva med.

Din bevakningstjänst i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län

Vi jobbar alltid efter att vara den bevakningstjänst som utlovar den med breda kompetensen, den bästa tillgängligheten och godaste kundservicen.
Vi är verksamma från Ronneby till Oskarshamn till den lilla byn. Vi finns helt enkelt där du vill ha oss. Våra huvudområden är Kalmar, Blekinge och Kronobergs län, men hör gärna av dig till oss om du har ett uppdrag till oss på en annan ort så ska vi se vad vi kan göra.
Vi finns helt enkelt här för dig, alltid. Oavsett storlek på uppdrag. Vi har en stor vision: att skapa ett tryggare samhälle. Vill du hänga med på tåget? Kontakta oss redan i dag.

Har ni några frågor? Kontakta oss!

GDPR

4 + 7 =